Invändig omfattning för fönster

 – skräddarsydda lösningar från NorLux Fönster

Den invändiga omfattningen runt dina fönster har stor betydelse för både estetik och funktion. NorLux Fönster erbjuder omfattning fönster som är skräddarsydda för att passa just dina fönster och din inredning. Vi ser till att övergången mellan fönster och vägg blir både snygg och hållbar, med hög kvalitet på både material och installation.

Kontakta oss för gratis rådgivning och offert för invändig omfattning av fönster!

Omfattning fönster

Varför välja invändig omfattning från NorLux Fönster?

En korrekt installerad omfattning av fönster skyddar både fönster och väggar samtidigt som den förbättrar hemmets estetiska intryck. Vi på NorLux Fönster erbjuder omfattningar av hög kvalitet som passar perfekt till våra träfönster och aluminiumklädda träfönster.

  • Skräddarsydd lösning: Vi anpassar omfattningen efter dina fönster och den befintliga inredningen.
  • Hållbara material: Våra omfattningar är byggda för att hålla och står emot både tidens tand och slitage.
  • Professionell installation: Vi säkerställer att omfattningen installeras fackmannamässigt för ett snyggt och funktionellt resultat.

Våra omfattningslösningar för fönster

Vi erbjuder olika alternativ för invändig omfattning fönster, från klassiska till moderna stilar. Oavsett vilken typ av fönster du har, kan vi skapa en omfattning som ramar in dem perfekt och ger ett elegant och stilrent utseende.

Mantlad MDF

Våra foder i mantlad mdf finns i flera olika bredder samt som släta foder eller allmoge. Våra smygar har fals så att de kan integreras in i ett salningsspår på fönstren och därmed ge en snygg och sömlös övergång mellan fönstret och smygen. Foder och smygar finns i två grundfärger, standard vit 0502Y samt den vitare 0500N. Vi kan även leverera helsvarta foder och smygar i RAL 9005 för att matcha våra fönster i blackline utförande. 

Installation av invändig omfattning för fönster

På NorLux Fönster erbjuder vi en komplett installationsservice för din invändiga omfattning fönster. Våra erfarna montörer ser till att omfattningen installeras korrekt och med precision, vilket garanterar ett snyggt och långvarigt resultat.

Våra installationssteg:

  1. Rådgivning och planering: Vi hjälper dig att välja rätt omfattning för dina fönster baserat på din smak och ditt hems förutsättningar.
  2. Måttanpassning: Varje omfattning måttanpassas för att passa dina specifika fönster, oavsett storlek eller form.
  3. Professionell installation: Våra certifierade montörer säkerställer en felfri installation med fokus på detaljer.

Vanliga frågor om omfattning för fönster

Vad är omfattning för fönster?
Omfattning är den invändiga inramningen som täcker övergången mellan fönster och vägg. Den skyddar både fönster och väggar och ger ett enhetligt utseende.

Kontakta oss för invändig omfattning för dina fönster

Är du redo att förbättra dina fönster med en snygg och hållbar invändig omfattning? Kontakta NorLux Fönster för gratis rådgivning eller offert. Vi hjälper dig gärna att skapa den perfekta omfattningen för ditt hem.