Högkvalitativa fönster med professionell installation

Skräddarsydda lösningar för dig som vill ha hållbara, energieffektiva och bullerdämpande fönster.

Med vår omfattande expertis hjälper vi dig från första kundkontakt till färdigt resultat – tryggt och enkelt.

  1. Fönster med högsta kvalitet, professionell installation och trygg service
  2. Snabb och enkel process
  3. Vi hjälper dig hela vägen från rådgivning till installation, med fokus på kvalitet och trygghet.

Vi gör det enkelt för dig att byta fönster. Från första kontakten till färdigt fönsterbyte ser vi till att allt går smidigt och snabbt. Vi jobbar alltid med tydliga tidsplaner och håller dig uppdaterad genom hela processen.

Få en kostnadsfri offert idag!

Fönsterbyte, Varmare, finare, tystare fönsterbyte med NorLux Fönster, måttbeställda fönster, boka fönsterbyte, u-värde, prisvärda fönster, NorLux Fönster Bergslagen
Fönster
Våra fönsterprodukter är designade och testade för att uppfylla och överträffa Svensk standard för prestanda.
Dörrar
Vi erbjuder dörrar för alla husprojekt och behov. Dessutom kan du även designa din egna ytterdörr.
Solskydd
NorLux Fönster erbjuder ett komplett utbud av måttanpassade och formsäkra solskydd för för såväl inomhus och utomhus.

Trygg och professionell installation

Vårt erfarna team av certifierade installatörer säkerställer att ditt fönsterbyte sker snabbt, tryggt och korrekt. Vi tar ansvar för hela processen från första kontakt till färdig installation – alltid med garanti på utfört arbete.

Energieffektiva och hållbara fönster

Våra fönster är utvecklade för att ge dig maximal komfort och minimala energikostnader. Med marknadsledande U-värden och förstklassiga material erbjuder vi fönster som både sparar energi och klarar nordiskt klimat.

Våra fönster är noggrant designade och testade för att inte bara uppfylla utan överträffa svensk standard för prestanda. Vi erbjuder en komplett och kostnadseffektiv produktserie med aluminiumklädda träfönster, perfekta för alla typer av byggnader, med imponerande U-värden ner till 0,6 W/m²K.

Dessa energieffektiva fönster eliminerar kalldrag, vilket gör att du kan placera dina möbler nära fönstren och njuta av både komfort och utsikt utan kompromisser.

Garantier och trygghet

Med NorLux Fönster får du inte bara högkvalitativa fönster, utan också trygghet genom hela processen. Vi erbjuder långvariga garantier på både fönster och installation, och vårt team står redo att hjälpa dig med alla frågor, före och efter installationen. Vi arbetar enbart med certifierade montörer för att säkerställa bästa resultat.

Du får en generös 30-års garanti på våra fönster, skjutdörrar och fönsterdörrar i den avancerade NTech-serien. Garantin täcker rötskador i träkomponenterna på fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar, vilket ger dig en långsiktig trygghet i ditt val av produkter. Den omfattar våra fabriksmålade träprodukter med slitstark aluminiumbeklädnad, vilket säkerställer både hållbarhet och ett förstklassigt utseende över tid.

Din lokala återförsäljare

 – erbjuder trygg installation och personlig service

Våra återförsäljare är lokalt förankrade specialister som erbjuder professionell installation av marknadsledande fönster- och dörrprodukter.

Genom att välja en lokal eller regional samarbetspartner får du en rad fördelar – nära till hands för snabb återkoppling, gedigen lokalkännedom, personlig kontakt och en smidig process från start till mål.

NorLux Fönster stöttar dig med ett team av erfarna experter som guidar dig genom hela projektet – från planering till slutförd installation. Vi är dedikerade till att leverera en pålitlig, snabb och högkvalitativ service som överträffar dina förväntningar.

Oavsett om du letar efter premiumfönster till ditt hem eller företagslokaler kan NorLux Fönsters återförsäljare erbjuda skräddarsydda lösningar som matchar dina behov och din budget.

 

Kontakta NorLux Fönster idag

Är du redo att byta fönster och sänka dina energikostnader? NorLux Fönster erbjuder högkvalitativa, energieffektiva fönster och professionell installation i hela Sverige. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss för mer information.

Kontaktinformation:
Telefon: 020-28 00 00
E-post: info@norluxfonster.se
NorLux AB

Få en kostnadsfri offert idag!

Spela video om omfattning fönster, fönster